sorry men mår inte så bra..

Sorry att jag inte skriver så mycket , man känner mig inte så pigg o kry. Har jätte ont i huve o är allmänt hängig. Hoppas de är okej för alla. Tänkte gå o lägga mig nu. Godnatt <3


inte kul o försova sig :(

Hej på er, är super trött idag. Gick upp för typ 15 minuter sen och jag ska gå om typ 5. Snacka om att jag försovit mig. Så de här blir ett snabbt inlägg. Usch, känner mig inte fräsch idag. Skulle egentligen duschat men aa,  nu hinner man inte de. Men ha en kanon dag, skriver sen.
Puss


Killar

Hej på er, såg precis att jag fått en liten kommentar från en kille, hur jag tycker en kille ska se ut eller vara för att de skall ha nån chans? Så jag tänkte göra göra ett litet inlägg om det.
Det är några punkter jag tycker är viktiga, eller för mig är dem viktiga iallafall för att de skall passa just mig.

Intresse - min kille ska ha något typ av intresse, inte bara vara med mig lr bara festa. Det bästa är om han är sportig, gillar att röra på sig. Tänder mest på handbolls killar samt fotboll.

Snygg kropp - De går nästan hand i hand med det jag skrev där uppe, sportar man får man snygg kropp. Okej, de finns undan tag, man kan gymma också.

♥ Solbränd - Killar de är rätt enkelt, bara att sola lite. Och NEJ de är inte bögigt att sola, fattar inte vad de kommer ifrån?

♥ Personlighet - Han ska ha en härlig personlighet, våga bjuda på sig själv. Stå för vad han tycker och inte hålla med mig hela tiden. Vara lätt för skratt och han ska vara charmig helt enkelt. Omtänksam och lätt att prata med. En man kan lita på. Och ni ska inte vara blyga.

Kunna strula - Ni kanske tycker jag är skit töntig nu men för mig är det viktigt. Har varit med killar då jag undrat vad dem egentligen håller på med. Hur svårt kan de vara att strula bra? x) Man är ingen jävla glas strut som vissa tror typ. Ne.., skärpning där! Han ska helst ha mysiga puss läppar.

♥ 
Bra klädsmak - Aa de säger ju sig själv, ha en snygg klädsmak som passar just han. Inte vara som alla andra, visst de kan va snyggt det med, men våga sticka ut!

♥ Mogen - min kille ska vara mogen. Sköta sig i skolan.., hur svårt kan det vara? Men han skall även kunna släppa loss ibland, ibland äre okej att vara lite lite barnslig för de är alla ibland. Men slåss är en sak jag tycker är lite onödigt, inget löser sig om man slåss?

♥ Behandla mig likadant, även fast han är med sina kompisar -Ni kanske känner igen det där att han kanske blir drygare mot dig när han är med sina kill kompisar mm.., visst killar ni kan vara grabbiga när ni är med era killar, bara inte jag mår dåligt av det och ni behandlar mig orättvist. Visa lite respekt :) Ni ska våga hålla om mig mm framför dem utan att skämas.

♥ Ni skall älska mig för den jag är och hur jag ser ut - Ni ska inte försöka ändra på mig, och ni skall visa respekt.

De var dem stora grejerna jag kom på. Är de nått mer ni undrar äre bara att fråga. <3 Daniel, hoppas du är nöjd med svaret.


match time!

Godmorgon på er, snacka om att jag är trött idag. Försöker vakna till med ett glas juice men de går inte så jätte bra. Kvällen igår var rätt lyckad ändå, de hände lite saker men de kan ja ta när ja kommer hem. Hinner inte skriva de nu. Som ni ser där uppe ska jag åka och spela match nu på morgonen. De blir o åka till Lindesberg denna dag. Ska bli riktigt kul, länge sen ja spela match känns de som :) Men aa, önska mig lycka till så hör ja av mig senare när ja kommer hem.
Puss :* // Issa K.K


Hej, nu har jag precis fixat kla...

Hej, nu har jag precis fixat klart mig och ska snart gå ner till bilen och åka iväg till Sundbyholm tror ja vi ska va. Ja ska iväg på 40-års fest som sagt och aa, hoppas de blir kul. Blir nog kvar där hela kvällen. Men aa, vi får hoppas de blir trevligt. Får se om jag orkar skriva sen när jag kommer hem. Beror på vad klockan blir.
Puss på er, ha en trevlig dag/kväll :* // Issa K.K




Så här blev outfiten ikväll, blev två hastiga bilder så får bjuda lite. De blev inte så jätte vackra.


:)

Godmorgon på er sötnosar, sitter här och snackar med en underbar kille i telefon så de här blir ett snabbt inlägg :) Jag ska snart gå ner o gymma tror ja lr städa klart rummet, vi får se. Sen duscha o fixa mig lite inför 40-års festen ja ska på idag. Hoppas de blir kul. Men hör av mig senare.
Puss :* // Issa K.K


så här ja sexig var ja igår kväll.. ;)


Nej nu får jag skärpa mig!

Asså shit, har ätit ute mat 2 ggr idag, VERKLIGEN INTE BRA. Fan jag kommer ju sluta som smäll fet snart. Inte snyggt alls. Nej nu ska jag fan ta tag i det här, och inte äta ute på ett tag! Usch...

  
                                              Lunchen            +           Middagen                           = INTE OKEJ!


KOM IGEN NU SVERIGE!

NI MISSAR VÄLL INTE MATCHEN?!

Oscar Carlén, såå grym! Love him


Hejdå mina kära vänner, nu drar ja till skolan<3


Denna morgon är betydligt bättre!

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott för de har iallafall jag gjort. Har precis kommit ut från duschen, och sen har jag hunnit fixa ett stort glas med hallon och blåbärs Smodi. Går super snabbt o göra och de är super gott!
Man tar bara lite frysta bär och lite vanilj youghurt och sen mixar det :) - super lätt!

Det blev även 2 färska mackor också, kanon gott. Tror nästan frukosten är den godaste måltiden, lr middag. Svårt o bestämma sig. Men aa, nog om det. Idag är min dag lite fullspäckad tror jag. Först ska ja ju till skolan, slutar vid 4 tiden ( vet, de e pest på en fredag ), sen ska jag skynda mig till Coop/Tuna Park med några i laget och dela ut lite papper. Efter de åker jag hem tror jag, och sen MÅSTE jag städa mitt rum. Känner att de har gått lite över styr där, de ser inte så nice ut ;) Sen om jag får nån tid över får vi se vad som händer.
Måste gå och föna håret nu, men ha en toppen dag så hör jag av mig senare.
Puss :* // Issa K.K


.

Tja tja!
Sitter här i vardagsrummet och bara slappar och kollar lite på Sveriges värsta bilförare. Har nyss ätit lite tarre (tacos) och tränat lite. Riktigt kul faktiskt. Skoldagen var väldigt seg kan man säga, kändes som om lektionerna aldrig tog slut. Men de gick bra ändå. Har inte så mkt mer o säga ikväll, är skit trött så de blir väll att lägga sig hyffsat tidigt. Ha den bra kväll.
puss :* //  Issa K.K


ingen härlig morgon...

Hej på er, snacka om att jag är död! Jag är hur trött som helst. Och jag som ska skriva uppsatts på engelska nu på morgonen, hur kommer de här gå? Sen ska jag åka skridskor med. Hahah, kan de bli bättre? Ne nu måste man gå ut i kylan o gå till skolan. Önska mig lycka till idag. Ohh.., jag vill inte. Vill bara sova :(


Visst är man söt när man är trött? ^^


Hemma igen..

Hemma igen ifrån Stockholm. Jag sov hela vägen hem, var så himla trött. Men jag har haft de så kul! Riktigt kul och se den fantastiska skolan, den verkar passa mig perfekt. Nu får man bara hoppas på att man håller sina betyg och att man sjunger någolunda bra på intagingsprovet så att jag kommer in. Skulle bli så sjukt glad då! Jag hann knalla lite på stan innan vi tog tunnelbanan mot Slussen. Blev en svart kavaj och en stickad tröja. Sen åkte vi till Slussen och tog sedan en buss till Sickla? Tror ja de hette^^, till deras centrum iallafall, där vi tittade lite mer i affärerna och handla nått litet o äta. Sedan gick vi till skolan och dem visade oss runt. Verkar vara jätte trevliga människor där, såg nåra från E.tuna. De va ju kul. Sen efter nån timme tog vi bussen o tunnelbanan tillbaka mot t-centralen, och tror du inte tåget var försenat! Så aa, vi fick vänta typ 30 min extra lr vad de blev, så då åt vi lite. Sen på tåget o hem. Aa, en snabb liten story från min dag. Orkar inte skriva mer, och tror inte heller att de behövs. Nu ska jag bara slänga mig i sängen o sova, är så grymt trött.
Godnatt:* // Issa K.K


Phu.., äntligen får man pusta ut lite..

Phu.., äntligen får man pusta ut lite. Kom precis hem från skolan, gick efter lunchen idag för att jag skulle hinna gå hem ett tag och lämna väskan. Jag ska nämligen träffa min kära mor på stationen snart och sedan ta tåget mot Stockholm. Riktigt kul! Denna gång ska jag även kolla på ett till gymnasium som jag verkligen är intresserad utav, nämligen  .   Ska försöka hinna med att gå en sväng på stan oxå. Ser verkligen fram emot de. Kul att göra något annat än bara plugga och träna hela tiden. Men ja, vet inte rikigt vad jag jag ska skriva mer. Bäst jag går nu så att jag inte missar tåget.
Ha en toppen dag så hör jag av mig ikväll, puss ;* //  Issa K.K






snabbt inlägg

hej på er, nu drar ja till skolan, skriver mer sen.
puss :* // Issa K.K


.



Hissar :  Idag måste jag hissa en kär Eskilstuna bo och en härlig kille, Viktor Andersson Frisk. Älskar verkligen hans blogg som de snabbt har gått bra för. Riktigt kul. Kolla gärna in hans blogg här ; http://scenbloggen.com/viktorfrisk/

Dissar :  En STOR DISS till vädret, fan kan inte snön bara försvinna?!


svar på kommentar

Vilken film kolla du på? :o
Vad heter boken?

Svar : -  Filmen hette Auschwits - the nazis final solution. 
Och boken heter Jag överlevde.

 


nyss kommit hem frå..

Nyss kommit hem från en riktigt rolig träning + att det gick grymt bra på sången idag. Jätte kul! Märks verkligen att ja har utvecklas :) Skolan var också rolig idag, rätt chill faktiskt, först kolla film på spanskan, sen bara skriva av en massa saker på biologin sen laga kyckling klubba o ris och egen beanese ( stavas?^^ ) sås på hk´n. Blev riktigt gott, lr gott för att vara första gången jag gör de. Sen blev de att knalla ner till St Eskil, där sjöng dem o spela bara så de var också rätt chill :) Sen blev de att åka tillbaka till skolan o vänta i typ 1,5 timme tills sången skulle börja :) Ja, min dag typ. Var duktig o gå hem efter träningen oxå. Imponerande, och de var riktigt skönt.  Men aa, nu äre dags o kolla på handboll o laga nått o äta.
Ciao :* // Issa K.K


godmorron godmorron!

Tjenixen, hoppas ni alla e pigga i krya de är iallafall jag. Okej,. lite lite trött är jag, men vem är inte det på morgonen? Jag har precis ätit lite frukost och hunnit duschat. Ska välja lite kläder typ om nån minut bara sen slarvplatta håret lite. Orkar inte fixa mig så mycket idag känner ja. Men aa, hör av mig ikväll om jag hinner.
puss :* //  Issa K.K


ligger här i soffan och kollar..

Ligger här i soffan och kollar på en film som jag lånade från bibblan idag. Den är om 2a världskriget och de är verkligen hemskt de som visas! Var tvungen o pausa o ta ett litet break. Så aa, sången fick bra föresten ni som undrar. Får hålla tummarna nu. Fick precis reda på av en kompis att vi inte har nån idrott imorrn för att vi ska till
Kul, jag är den ÄNDA som är intresserad utav musik i min klass, så jag får gå helt själv o kolla på estet linjen imorron. Jippi.., ne men de ska väll bli lite kul. Älskar ju musik så. Kanske får flörta med en kompis så att han följer med. Aja, vi får se. Nu ska jag nog träna lite på spanskan som ja har tills imorrn och sen kanske se klart filmen. Är helt ensam hemma så vi får se om ja vågar (a, hihi.
puss på er :* // Issa K.K


Snyggingen

Kommer ni ihåg den där gitarristen ja snacka om förut, han man inte såg så mkt av på korten. Här är han:  Bilderna från C.C
Snygg va?! Om ni inte tycker de har ni ingen bra smak;)
Aja, nu ska ja ta på mig ytterkläderna o dra o sjunga. Önska mig lycka till.
Hejs :* // Issa K.K


Sitter här och äter lite mellis innan....

Sitter här och äter lite mellis innan ja ska iväg till Stålforsskolan och prov sjunga lite. Ska bli grymt kul! Hoppas de går bra. Heh, såg nyss att ja hade en webb kamera på datan, heh helt random. Så aa , ja bjuder på lite bilder.
Puss :* // Issa K.K


Just nu ;



Har lyssnat på när han pratat, nu är det dags att läsa hans bok.


Ledig!

Hej på er.
Riktigt skönt me sovmorron idag. Har precis tagit på mig lite kläder och ska snart knalla ner mot bibblan. Ska låna lite böcker om 2a världskriget. Har en uppsatts som ska vara klar snart så.., aa vi får se om ja hittar nå bra. Men hade så bra.
puss :* // Issa K.K


Lova er ju en bild på mina nya löpar brallor ja köpte i Stockholm, lite snygga va ;) Annars äre ja som har dålig smak.


ny kategori



Hissar : Saker som gör mig glad. T.ex sången, kompisarna, handbollen mm. De betyder så himla mycket för mig.

Dissar : Människor som inte kan acceptera att man är olika...


hemma igen

Hej!
Kom nyss hem ifrån Stockholm. Skolan verka jätte bra, tror jag kommer söka dit, men de e skit svårt att komma in.., men .. vi får se hur de går. Man kan ju alltid hålla tummarna. Såg att Sarah Tjulander var där oxå, om ni vet vem de är. En ganska stor bloggerska. Efter vi vart på Kulturama så åkte vi till nått Outlet. Hitta ett par skit snygga löpar brallor och ett par jätte fina strumpbyxor. Ni får bilder sen! Men aa, nu ska jag nog bara slappa vad jag vet.
Puss :* // Issa K.K


Stockholm here I come!

Godmorron på er!
Klockan är halv 10 och ja ska sätta på mig skorna nu o gå mot bilen. Ja ska åka o kolla på ett gymnasium i Stockholm som jag är intresserad utav. De är Sveriges största Estetiska gymnasium som heter Kulturama, många kändisar har gått där mm. Så de ska bli kul o se hur de ser ut :) Men aa, nu tjatar mina föräldrar på att vi ska åka.
puss // Issa K.K


:)

Hej på er!
Sitter här hemma hos min kära vän Alex. Han sitter o äter nu så ja passa på o sno datan. Men aa, idag har min skoldag varit som vanligt. Riktigt äcklig skolmat! Fy fan säger ja ba. Ska nog snart dra hem så.., vi hörst senare.
Puss :* // Issa K.K


Tjatja

Hej på er, lr godmorron kanske man säger. Hoppas ni har sovit gott. Sitter här helt nyduschad o äter frukost. Riktigt nice. Asså shit., måste ba berätta en sak. Fan de spökar typ hos mig. Jag tände nyss lampan i vardagsrummet SEN när ja satt i soffan slockna den av sig själv! De är inte första gången heller. Skit läskigt. Men aja.. kanske ja som inbillar mig. Men aa, nu ska jag ta på mig lite kläder o föna håret. Sen till skolan, o efter skolan ska ja träffa en kär vän.
Puss, ha en toppen dag! <3

Min lilla frukost, riktigt god iallafall (y


godmorron

Godmorron på er!
Sitter här o är skapligt trött, vakna för ca 30 min sen. Klockan är ca 07.20 nu och ja måste springa till skolan snart. Idag äre sista dagen med Riga, lite tråkigt men ändå lite skönt. Kan äntligen börja träna då. Men aahh, måste springa nu.
Puss :* // Issa K.K


Sorry

Hej på er!
Sorry att jag inte skrev igår lr i morse. Min dag igår var helt stressig men festen var så himla rolig. Har aldrig dansat så här mkt på länge! :o Sjukt kul! Kom hem vid halv 12 tiden och var helt slut. Men igår hade ja först vanliga lektioner på fm sen efter de hängde ja me Riga eleverna till Rekarne, sen till JB. De var väll helt okej. Efter de spela vi vollyboll, sen hade jag sång lektion och då fick jag reda på att jag skulle vara med i en sång grupp där man både sjunger o dansar mm, sjukt kul ju!
Sen blev kl mycket så jag fick springa hem, byta om, sminka mig lite slarvig o snabbt sen snabbt tillbaka till skolan. De var 2 live band som spela, o jag måste ba säga SHIT va snygg gitarristen var ( han med vit tröja till höger )! Man kunde inte sluta kolla, och aa dem var grymma och riktigt härliga.
Aa.., nu kom jag precis hem ifrån Rinman och ska snart iväg till skolan IGEN, ne men de e kul. Vi ska ha en liten avslutning med Riga eleverna eftersom dem åker hem imorron. Har inte så mkt mer o säga. Ni får stå ut med att texterna blir lite långa. Ska förbättra mig jag lovar.
Puss :* // Issa K.K



trötter..

Godmorgon på er. Snacka om att jag är trött! Klockan är 06.26 och jag har redan hunnit äta, ta på mig kläder och lärt mig spanska glosorna. Inte illa va? Nu äre bara hk läxan kvar. Var väldigt trött igår som ni kanske märkte och ni kanske undrade va vi gjorde igår? 
Först hämtade vi en passa mat ifrån matsalen och ställde de lite här o var i skolan. Sedan åkte vi till Jysk och handlade en passa kuddar, örngott och handukar till Riga eleverna. Efter de så började vi fixa med bord och stolar, duka och fixa o dona. Sen blev de full fart.
 Efter ett tag kom Riga eleverna i en buss och vi välkomman dem, tog i hand med alla. Sen åt vi lite. Efter de så fick jag städa undan ifrån dem när dem kollade på bildutställningen, sen blev de lite musik och lekar mm. Dem lärde oss en ny lek som faktiskt var kul.
Sedan så började vi mingla lite och vi sjöng o uppträdde lite och de var en kille ifrån Riga som var skit duktig på gitarr. Han spelade och vi sjöng IMPOSSIBLE ( tror ni känner igen den ).
Aa sen visade vi runt dem i skolan och sedan blev kl 10 och dem skulle till gympa salen för dem skulle sova där. Fick hjälpa dem med att bära en massa saker och äntligen efter de fick jag åka hem. Så ni kanske förstår att jag är trött idag. Men aa, nu ska jag äta lite frukost och plugga lite hk.
Puss // Issa K.K


Äntligen hemma!

Godkväll på er allihoppa. Ja.., vad ska man säga, kl är 22.25 och jag kom hem från skolan nu. Har varit en riktigt fullspäckad kväll med mycket jobb. De har varit riktigt kul men lite jobbigt också. Imorgon blir det nog ännu mer full fart. Jag ska visa nästan hela Eskilstuna för eleverna från Riga, samt typ visa St Eskil gymnasiet och JB. Men de ska bli kul, sen på kvällen ska jag iväg och sjunga sen hem och fixa mig lite och sen blire fest. Hoppas de blir kul iallafall. Men aa, jag måste plugga nu. Har både hk läxa och spanska läxa tills imorron och jag har inte pluggat någonting., duktig jag är (y. Men aa, puss på er :* // Issa K.K


Lite lite bilder från ikväll. Hann inte ta så mkt.


Puss

Godmorgon på er! De här blir ett snabbt inlägg för ja måste till skolan snart. Tror jag lekte lite för länge me kameran(A. Men aa, jag har bara 3 lektioner idag, jippi! Först nu på morgonen ska jag på Ledarskaps grej med handbollen, sen har jag SO tror jag, sen lunch och sen den efterlängtade MUSIKEN!. Har verkligen saknat de. Sen efter de ska jag hjälpa till att duka och fixa till e.m/kvällen, för då kommer eleverna från Riga. Så då ska vi välkommna dem o bara ha de trevligt. Tror de kommer bli jätte skoj. Men aa, börjar om ca 10 min så de e bäst att jag går nu. Bjuder på 2 st bilder från imorse, fler kanske kommer senare.
Puss :* // Issa K.K


Godnatt!

Hej på er!
Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag. Imorgon börjar skolan igen.., men de kommer bli en ganska chill vecka för mig. För att imorgon kommer några elever från Riga och ska hälsa på och dem är kvar hela veckan. Dock kommer jag missa träningarna "/ men aa.., får väll försöka träna lite on my own. Men aa, de ska bli kul. Träffa lite nya människor och träna på sin engelska. Inte helt fel. Men ska nog gå och lägga mig när som helst.
Natti natti :* / Issa K.K


NI MISSAR VÄLL INTE SOLSIDAN? :)

ÄNTLIGEN ÄR SOLSIDAN TILLBAKA! MISSA DE INTE! KL 20.00 PÅ TV4


så sött

Jag kollade nyss igenom datan och hittade ett word dokument där de stod: brev från Kim. Jag öppnade de och de stod:

You are a cuuute  girl whit stomachmuscles! And a very beautiful haircolour, which i like veeeeery much! Annnddd.. you are awsome on the handballgame. You know u are beautiful and a friend i can talk about everything too. Kisses and hugs to you

love, Kim

gud va sött eller hur?! Love u Kim.


 Bild på mig o Kim från i sommras när vi åkte Kärlekstunneln <3


.

Sitter här i vardagsrummet med tända ljus och tittar på ALLT FÖR MIN SYSTER som är på tv. Den är så fin, man får verkligen tårar i ögonen. De är en film jag rekomenderar.




Bagar Issa

Hej på er, min dag igår var så enormt rolig. Bilder kommer senare. Nu idag vakna ja för nåra timmar sen bara. Riktigt skönt att ÄNTLIGEN få sovmorgon.  Jag bakade nyss :



SCONES!

Dem blev super goda. Riktigt gott med ost på och tea till. Rekomenderas starkt, enkelt snabbt o gott.

Receptet är:
3 dl mjölk
100 gram smör
7-8 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt.

Blanda mjöl, bakpulver o salt.
Häll sedan i smöret som är delad i mindre bitar och rör om. Häll i mjölken och rör om tills de bildar en deg. Häll i mer mjöl om de behövs. Dela degen i 4 delar och bilda runda kakor. Skär ett kors i brödet och stick hål med en gaffel lite här och var.
Grädda i ca 10 min på 250 grader.
KLART!

// Issa KK


Handletar utbildning = BORING

Kom nyss hem efter en 3 timmars handledarutbildning. Ja kan säga att de var bara fika rasterna som var lite roliga då man kunde smsa lite och dricka chocklad o äta bullar. Annars lärde jag mig ingenting, visste allt redan. Men aja.., skönt att ha gjort den nu iallafall. Just nu sitter jag o äter lite pasta sallad och ska snart packa väskan  och bege mig ner till gymmet och träffa världens bästa Kim.
Puss.  // Issa K.K


Bjuder på en lite oserriös outfit bild innan ja åker ner mot gymmet.


Godmorgon!

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott för de har iallafall jag gjort. Men ja vette f*n hur jag har sovit, för när ja vakna låg hela min "madrass" på golvet? Helt crazy. Idag blev de att ställa klockan tidigt. Ska på nån handledar utbildning i 3 timmar nu kl 10. Jippi.., lr? Nä.., men vad gör man inte för att få börja övningsköra. Men aa, så här kommer min dag se ut idag :



Bilder kommer upp under dagen. Puss på er :* // Issa K.K


Issa K K är tillbaka på banan igen!

Hej hej på er!  Som ni ser här över så är jag tillbaka ut i blogg världen igen, och den här gången ska jag försöka ta de här lite på allvar. Inte bara skriva om mitt liv, sjukt tråkigt för er att bara läsa om de lixom? Eller vad tycker ni? Nu ska ni får en mix på lite olika saker. Lite mode tips, andra tips och aa lite andra roliga saker. Visst ska jag även skriva lite om min roliga vardag med. Är de något ni önskar eller vill fråga om är det bara att fråga. Hoppas ni kommer gilla min nya blogg och att ni gärna följer den igen.
Puss :* // Issa K.K


RSS 2.0